Comissió Unitària 28 de Juny

Federació d'entitats LGTBI de Catalunya, organitzadora de la Manifestació de l'Alliberament LGTBI amb més de 40 anys d'història i de la Concentració pel Dia Internacional Contra la LGTBI-fòbia.

OBJETIVOS

Incidir social i políticament per donar compliment a les demandes del col·lectiu LGTBI.
Exemples d'aquestes demandes que compartim i reclamem:

- la completa i adequada aplicació del nou protocol d’accés a la reproducció assistida, el seu seguiment amb el moviment associatiu, i el desplegament a tot el territori català;
- el total desplegament del nou model d’atenció en salut a les persones trans, ha d’esdevenir efectivament despatologitzador, tenint en compte que els cossos poden ser diversos, plurals i no binaris, i arribant a tot el territori. I ha d’implicar una transformació social que trenqui l’imaginari cisheteropatriarcal dels gèneres.
- la cura de la salut sexual de tot el col·lectiu i l’eradicació de la serofòbia a través de l’aplicació de l’Acord Nacional per a fer front al VH i l’estigma relacionat.
- les persones que exerceixen el treball sexual són un col·lectiu estigmatitzat i criminalitzat. Reivindiquem els drets laborals, sexuals i de ciutadania de totes elles, així com l’eradicació d’aquest estigma. Finalment, també exigim que s’ofereixin
alternatives laborals per a aquelles que així ho vulguin.

Sigue a Comissió Unitària 28 de Juny

Comissió Unitària 28 de Juny es un colectivo

Notificar Infracción

Notifica una infracción

Contamos con tu colaboración para el control de contenidos inapropiados, por favor, rellena el siguiente cuestionario y en breve, revisaremos éste diseño.

Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Debes aceptar las condiciones de uso y la política de privacidad de datos.

Sobre el tratamiento de sus datos personales

Responsable » Moda Social - Idilicstudio S.L. es el responsable del fichero de datos personales de los usuarios.
Finalidad » Envío de información y prospección comercial referente a nuestra empresa así como realizar estudios estadísticos.
Legitimación » Al aceptar el envío de éste formulario electrónico da su consentimiento a susodicho envío de emails informativos.
Destinatarios » Proveedores tecnológicos de Moda Social - Idilicstudio S.L.: CDMon como proveedor de hosting, Mailchimp como plataforma de envío de newsletters, GLS Spain para logística de envíos de nuestros productos, Paypal y Triodos Bank para hacer los pagos a diseñadores y donaciones a ONGs.. Acogidos de acuerdo a la seguridad EU-US Privacy. Dichos datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceras compañías.
Derechos » Usted tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos personales.
Más información » Puede consultar la información detallada en nuestra página web en https://www.modasocial.net/faq/legalidad/88-politica-de-proteccion-de-datos

Sube tu asociación, ONG o colectivo social a Moda Social.

Por cada venta se destina 1€ a organizaciones sociales.

Moda Social es una vía para recaudar fondos para tu organización.