Pont Solidari al Món

Som un grup de metges/as i infermeres que treballem per la salut i l´educació a Nepal, Índia i Paraguai.
Volem aconseguir un món més just per a tothom, aquesta és la filosofia de les persones que ens hem unit en aquesta associació Que la falta de mitjans no sigui un inconvenient que generi sofriment, desànim i limitacions a les persones que per haver nascut en països diferents al nostre viuen amb moltes dificultats. Treballem per millorar la seva salut i l'educació, pilars fonamentals per aconseguir el progrés de la societat.

OBJETIVOS

Estem construint un Hospital a Sindhuli, Nepal, en una de les a àrees afectades pel terratrèmol de 2015. Aquest any comprarem tot el mobiliari i material electromèdic per obrir Urgències, Consulta externa, Laboratori, 15 llits d'hospitalització, Sala de Parts i cuina.
A l'Índia esponsoritzem els estudis Universitaris d'Infermeria al Babu Lenka, un noi orfe que va ser atropellat per un camió quan tenia 8 anys i el van acollir en l'Hospital de Juanga on col·laborem des de 2009 acompanyant la professionalització de les infermeres.
A Paraguay col·laborem amb l'escola Sagrada Familia de Limpio des de 2011, per que nens/es amb dificultats per a seguir el curs escolar, puguin ser atesos per un equip de suport format per un Neuròleg, Fonoaudiòleg, i Psicopedagog.

Sigue a Pont Solidari al Món

Datos de contacto

Associació Pont Solidari al Món
Carme 1, 1-1
08340
Vilassar de Mar
Barcelona (Spain)
Foto 1 - Pont Solidari al Món
Foto 2 - Pont Solidari al Món
Foto 3 - Pont Solidari al Món
Foto 4 - Pont Solidari al Món

Pont Solidari al Món es un colectivo

Notificar Infracción

Notifica una infracción

Contamos con tu colaboración para el control de contenidos inapropiados, por favor, rellena el siguiente cuestionario y en breve, revisaremos éste diseño.

Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Debes aceptar las condiciones de uso y la política de privacidad de datos.

Sobre el tratamiento de sus datos personales

Responsable » Moda Social - Idilicstudio S.L. es el responsable del fichero de datos personales de los usuarios.
Finalidad » Envío de información y prospección comercial referente a nuestra empresa así como realizar estudios estadísticos.
Legitimación » Al aceptar el envío de éste formulario electrónico da su consentimiento a susodicho envío de emails informativos.
Destinatarios » Proveedores tecnológicos de Moda Social - Idilicstudio S.L.: CDMon como proveedor de hosting, Mailchimp como plataforma de envío de newsletters, GLS Spain para logística de envíos de nuestros productos, Paypal y Triodos Bank para hacer los pagos a diseñadores y donaciones a ONGs.. Acogidos de acuerdo a la seguridad EU-US Privacy. Dichos datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceras compañías.
Derechos » Usted tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos personales.
Más información » Puede consultar la información detallada en nuestra página web en https://www.modasocial.net/faq/legalidad/88-politica-de-proteccion-de-datos

Sube tu asociación, ONG o colectivo social a Moda Social.

Por cada venta se destina 1€ a organizaciones sociales.

Moda Social es una vía para recaudar fondos para tu organización.