516-160410-043324_allcopsarebeautyfull
Notificar Infracción

Notifica una infracción

Contamos con tu colaboración para el control de contenidos inapropiados, por favor, rellena el siguiente cuestionario y en breve, revisaremos éste diseño.

Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Debes aceptar las condiciones de uso y la política de privacidad de datos.

Sobre el tratamiento de sus datos personales

Responsable » Moda Social - Idilicstudio S.L. es el responsable del fichero de datos personales de los usuarios.
Finalidad » Envío de información y prospección comercial referente a nuestra empresa así como realizar estudios estadísticos.
Legitimación » Al aceptar el envío de éste formulario electrónico da su consentimiento a susodicho envío de emails informativos.
Destinatarios » Proveedores tecnológicos de Moda Social - Idilicstudio S.L.: CDMon como proveedor de hosting, Mailchimp como plataforma de envío de newsletters, GLS Spain para logística de envíos de nuestros productos, Paypal y Triodos Bank para hacer los pagos a diseñadores y donaciones a ONGs.. Acogidos de acuerdo a la seguridad EU-US Privacy. Dichos datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceras compañías.
Derechos » Usted tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos personales.
Más información » Puede consultar la información detallada en nuestra página web en https://www.modasocial.net/faq/legalidad/88-politica-de-proteccion-de-datos

All Cops Are Beatyfull (Like a Rainbow)

18.15
3 €
8 €
1 €
3 €
3.15 €

Selecciona tipo, talla y color

Selecciona el colectivo que recibirá tu donativo

Más info sobre

Immediatament després de l'aprovació de l'anomenada Llei Mordassa, va trascendir que un policía havia multat a un ciutadà que per lluir una samarreta on hi resava “A.C.A.B. (All Cops Are Bastards)”.
En aquest disseny hem modificat el contingut d'aquest acrònim per a que afirmi “All Cops are Beautiful” (Tots els polícies son bells). A les F.A.R. creiem molt important restaurar l'afecte de la societat cap a les forces de l'ordre; La nostra lluita per una societat millor també inclou donar el degut tractament cap a les persones que integren els cossos de seguretat. És una de les nostres prioritats, que sentin reconeguda la ingent tasca que han realitzat aquests darrers anys per a protegir a la ciutadania i els seus drets reconeguts a la Constitució: les llibertats individuals, el dret a la vivenda, a la sanitat i a l'educació públiques. Fins i tot es pot dir que és épic l'esforç personal que han fet, per a protegir el dret a la propietat privada dels afectats per les preferents. En conjunt, el treball que han fet tots i cada un dels membres de les forces de l'ordre els ha demandat astúcia i valor; Tasques per la qual els ciutadans de l'Estat Espanyol hauríem d'estar agraïts. Amb aquest disseny volem, doncs, ensalçar la Bellesa Moral dels diferents col·lectius de policía que han maldat per a què aquests anys de crisis no degradéssin els drets ciutadans ni els drets humans.
El subtítol “(Like a Rainbow)”, fa referència a la cançó “True Colors” de Cindy Lauper, on aquesta artista, després de cantar “Beautiful” afirma “com un arc iris”. Cindy Lauper no va ser una gran cantant. La seva estètica, que era una mena de versió comercial del punk; és un clar exemple de com els '80 es van apropiar de la cultura transgressora dels '70 i la van frivolitzar. No obstant, com a fidels garants de les llibertats personals, els membres i les membres dels cossos de seguretat de l'Estat tenen un gran apreci per l'estilisme i la figura de Cindy Lauper, degut a l'esperit de llibertat individual que representa.

Sube tu diseño social o reivindicativo

Decide una cantidad para tí.

Cada venta de tu diseño, aportará 1€ a organizaciones sociales.