516-160410-040017_shockdoctrine
Notificar Infracción

Notifica una infracción

Contamos con tu colaboración para el control de contenidos inapropiados, por favor, rellena el siguiente cuestionario y en breve, revisaremos éste diseño.

Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Debes aceptar las condiciones de uso y la política de privacidad de datos.

Sobre el tratamiento de sus datos personales

Responsable » Moda Social - Idilicstudio S.L. es el responsable del fichero de datos personales de los usuarios.
Finalidad » Envío de información y prospección comercial referente a nuestra empresa así como realizar estudios estadísticos.
Legitimación » Al aceptar el envío de éste formulario electrónico da su consentimiento a susodicho envío de emails informativos.
Destinatarios » Proveedores tecnológicos de Moda Social - Idilicstudio S.L.: CDMon como proveedor de hosting, Mailchimp como plataforma de envío de newsletters, GLS Spain para logística de envíos de nuestros productos, Paypal y Triodos Bank para hacer los pagos a diseñadores y donaciones a ONGs.. Acogidos de acuerdo a la seguridad EU-US Privacy. Dichos datos personales no serán cedidos en ningún caso a terceras compañías.
Derechos » Usted tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos personales.
Más información » Puede consultar la información detallada en nuestra página web en https://www.modasocial.net/faq/legalidad/88-politica-de-proteccion-de-datos

Shock Doctrine (Financial Blackmail)

18.15
3 €
8 €
1 €
3 €
3.15 €

Selecciona tipo, talla y color

Selecciona el colectivo que recibirá tu donativo

Más info sobre

En el llibre “La Doctrina de Shock: l'Ascens del Capitalisme del Desastre” (2007) i en el posterior documental inspirat en el mateix de Michael Winterbottom, Naomi Klein explica com a partir dels anys setanta l'escola de Chicago (economistes neo-liberals) ha anat imposant en diferents països les seves doctrines per mitjà d'un métode que recorda a les teràpies d'electroshock practicades d'antuvi en la psiquiatría; Es tracta de dur una societat a l'estat de shock per a que accepti ser reprogramada amb unes relacions económiques que degraden significativament les anteriors. Així, Naomi fa un recorregut pels cops d'estat a Chile i Argentina al 1973 i al 1976, les presidéncies de Thatcher i Reagann al Regne Unit i als Estats Units i de com Milton Friedmann i el seus col·legues aprofiten el moments per a promoure les seves tesis en pro de la destrucció de l'estat del benestar en un ordre social on la llibertat de mercat no té límits. Segons Naomi Klein, les companyíes han aprés a treure benefici dels desastres que elles mateixes creen. Klein, també fa un repás a la implantació a del capitalisme als antics països del bloc soviétic, i com la Guerra contra el Terrorisme ha facilitat les polítiques de mercat proposades per Friedmann (privatització de serveis propis de defensa, inclosa, a les Invasions de l'Irak i l'Afganistàn). Un any després de l'aparició de “La Doctrina de Shock” vem poder assistir a la implossió de la Crisis de les Hipoteques Subprime, i la conseqüent caiguda de fitxes de dominó al llarg de tot el complex financer internacional. En els anys posteriors hem pogut veure les que les institucions i companyies financeres que havien provocat aquesta crisis, no només no han estat castigades, sinó que han aumentat el seu control sobre l'economía i sobre la política. La teoría sobre l'aplicació de teràpies de Shock sobre la societat per a que assimili un ordre social que la desempodera, és més tangible que mai. Amb aquesta senyal advertint-nos de perill per alta tensió, les F.A.R. volem visibilitzar i posar en evidéncia el mecanisme de xantatge i resocialització a través del trauma al que se'ns pretén sotmetre.

Sube tu diseño social o reivindicativo

Decide una cantidad para tí.

Cada venta de tu diseño, aportará 1€ a organizaciones sociales.